Wielervrienden Ingooigem

 

Kampioenschap 2018

Kwaremont trofee vindt u op onderstaande links :

Uitslag kampioenschap 2018 : Klik hier

Uitslag km-uitslag 2018 : Klik hier

Uitslag Kwaremonttrofee 2018 : Klik hier


REGLEMENT 2018 WIELERVRIENDEN INGOOIGEM

1 - Rij zoveel mogelijk thuisritten, georganiseerd door de club.
De personen (1 onder 45j en 1 boven 45j) met de meeste thuisritten worden kampioen. Bij een ex aequo kijken we naar de kilometers gereden met onze club. In 2018 zijn er in het totaal 41 thuisritten.
Jongere kampioen -45jaar (incl geboortejaar 1973) :
Wie komt in aanmerking : Desmit Axel, Mollet Dominique, Degezelle Bert, Meulebrouck Jurgen, Jonas Vanooteghem, Nele Degezelle, Caby Dimitri, Wydoodt Pedro+Jelle, Velghe Jonas, Destatsbader Robin, Debels Davie,Deprez Chris, Deprez Brecht, Van Den Berghe Isabele

2 - Wat moet je doen om een geldige thuisrit te bekomen?
- Vertrek met de groep 's ochtends aan Nieuw Yvegem, gekleed in je fietsbroek en fietsshirt van de club. - We vragen dat uit respect voor de sponsors.
- B's vertrekken met Eddy als kapitein 5 minuten later.
- Een rit moet volledig uitgereden worden om geldig te zijn. (Als iemand op enkele km's van het einde afslaat omdat we nagenoeg aan zijn/haar voordeur passeren, dan zien we dat wel door de vingers.)
- Een helpende hand toesteken of fietsen op een rit van onze club telt ook als thuisrit.

3de kampioen : Kilometerkampioen 2018

Naast de zondagse clubrit kan er voor het kilometerkampioenschap 1 rit per week worden bijgeteld. Diegene die op het einde van het seizoen meest kilometers bijeen fietste (clubrit + weekrit) is kilometerkampioen.
Wanneer is een weekrit geldig?
• Als u fietst in de clubkledij (tenminste broek en trui/t-shirt) uit respect van al onze sponsors.
• Indien u een stempel van de organisatie met vermelding van de ingeschreven kilometers kunt voorleggen. Wij hebben een groene stempelkaart voorzien, waar je als bewijs een stempel van de organisatie moet laten plaatsen. Voor een Leiedalrit is de stempel op de Leiedalkaart voldoende.
Opmerking :
+ Als het een uitgestippelde rit/organisatie is bij om het even welke wielerbond (zelf uitgestippelde trainingsritjes en wielerwedstrijden tellen niet mee)
+ Als de rit niet samenvalt met een rally vd club (weekend v.d Streuvelsrally of op Halle-Ingooigem 15 aug)

Laureaat in 2018

60% van de thuisritten. Dat komt neer op 24 thuisritten van de 41 in het totaal.
Voor de weekendwerkende mens (Bert, Dimitri, Mia, Nico N, Nele) zijn dat 16 ritjes.

Enkele andere aandachtspunten

- Samen uit, samen thuis. Niet iedereen beschikt over dezelfde conditie, vandaar: koers als het kan/mag. Rij, vlieg en vlam een bergje op zoals het je belieft, maar wacht boven tot de laatste de groep vervoegt. Langzaam doorrijden heeft geen nut.
- Wij raden ten zeerste het gebruik aan van een fietshelm. Ten eerste uit veiligheidsoverwegingen, maar daarnaast is het maar de vraag wat de verzekering doet bij valpartijen waarbij je geen helm droeg.
- Gooi geen afval naast of op de weg. Neem je afval mee naar huis of deponeer het ergens in een vuilbak.
- Safety First! We nemen als club zo goed mogelijk de verkeersregels in acht.
- Bij de start leggen we 5 euro uit voor een tractaat, inschrijving rit, … . De overschot belandt in het spaarzwijntje, waarmee we op de souper meestal 1 of 2 drankjes nog mee kunnen tracteren.
- André (en reserve of tweede chauffeur Tom) zullen ons weer getrouw volgen met de volgauto waar kan, met reservemateriaal, EHBO-koffer, …

Contact

Alles wordt bijgehouden door Axel Desmit, die dit met alle goedwil zo goed als mogelijk zal bijhouden. Gelieve maximum 2 weken na uitvoering, uw ritten door te geven.

Stempelkaart dus aan Axel voorleggen.
U kan hem bereiken op axel_desmit@hotmail.com of 0472 44 50 35 of zijn brievenbus staat in de Vossestraat 42. 2. Wat moet je doen om een geldige thuisrit te bekomen :
- Vertrek met de groep 's ochtends aan Nieuw Yvegem, gekleed in je fietsbroek en fietsshirt van de club. We vragen dat uit respect voor de sponsors. B's vertrekken met Eddy als kapitein 5 minuten later.
- Een rit moet volledig uitgereden worden om geldig te zijn. (Als iemand op enkele km's van het einde afslaat omdat we nagenoeg aan zijn/haar voordeur passeren, dan zien we dat wel door de vingers.)
- Een helpende hand toesteken of fietsen op een rit van onze club telt ook als thuisrit.

Privacy Policy  - All rights reserved © 2018 Wielervrienden Ingooigem